maanantai 11. marraskuuta 2019

Arvon joulupukkia tilaava: Ykkösenä tarkka osoitteenne, toiveaikanne muutaman tunnin haarukalla tai ainakin 2 tunnin aikahaarukalla. Pyrimme kunnioittamaan toiveitanne ajan suhteen, aina ei ole mahdollista


Arvon joulupukkia tilaava: Ykkösenä tarkka osoitteenne, toiveaikanne muutaman tunnin haarukalla tai ainakin 2 tunnin aikahaarukalla. Pyrimme kunnioittamaan toiveitanne ajan suhteen, aina ei ole mahdollista

Joulupukkipalvelu@gmail.com
Puhelin whatsup: 044-3380291, mainitkaa toimiiko teidän puhelin myös whatsuppina, sillä sitä kautta pyrin soittamaan kun liki kohdallanne.

Kun saan osoitteen jouluaattoa / joulupäivää varten nin siirrän tiedot pukkikartalleni joko minä tai apupukkini saapuu toiveaikahaarukassanne. Ilmoittelen tarkemmin lähempänä jouluaattoa tällä sähköpostilla, kun reittikartat valmistuvat. 

Palvelun hinta 90€ käteisellä saapuessani ( minä tai apupukki ) kohteeseen pukkisäkin luovutuksen yhteydessä ulkona ok?

Itseltä sujuvat yleisimmät eurooppalaiset kielet, no problem, alles ist möglich, tout va bien.
Pihaanne saa ajaa ihan ovelle? Rivitalo, omakotitalo (minkä värinen), jos on pakkasräntäkeli niin talojen osoitteet ja numerot voivat olla lumen ja jään alla, näin on joskus käynyt. 
Toimiiko puhelinnumeronne myös whatsuppina?

Oma numero 044-3380291 Jos minä tulen, jos tulee toinen pukki niin ilmoitan hänen numeronsa aaton alla tarkemman ajan kera.
Pukkisäkki perhekuntanne vastaanottajalta ja edetään sisään, joulupukkilaulu tmv kun pukki tulee sisään ( tai oman perinteenne mukaan)

Pukki kyselee kuulumisia ja aloittaa lahjojen jaon. Voi ottaa lapsista pukin kanssa kuvia.
Edetään kohti jouluaattoa ;)


Joulupukki on useina vuorina toiminut erilaisissa tapahtumissa, koulujen joulujuhlissa, yhdistysten joulutilaisuuksissa etc, mutta eniten perhekuntien joulupukkina 


Blogeissani on kuvia eri pukkiasusteissa. Onko sama tulenko isolla vai pienellä parralla, isoilla hiuksilla vai punainen huppu päässä

Joulupukki Tampere savuton ja raitis (Itse pääpukki, apupukeissa jouluaatolle savuttomiksi lupautuneita)

-------------
Joulumaan Joulupukkipalvelu Tampere Pirkanmaa, käteisellä ja jouluisalla mielellä edetään kohteesta toiseen. Tulkoon jälleen valkoinen joulu!
https://joulumaan-joulupukkipalvelu-tampere.blogspot.com/
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti